Magazin

Tudósok is bizonyították! Jennifer Lopezé a tökéletes fenék

2023.12.07. I 17:40
Kié a legszebb fenék a világon? Erre a kérdésre keresték a tudományos választ amerikai tudósok. Íme a legfrissebb toplista.

A kaliforniai Loma Linda Egyetem kutatásából – amelyet egy közvélemény-kutatással is összevontak – kiderült, hogy Jennifer Lopezé a legformásabb hátsó fertály.

– Tisztában vagyunk vele, hogy mindenkinek más a zsánere, azonban a mi kutatásunkban megpróbáltunk minél kevésbé az érzelmekre hagyatkozni. Ha a tökéletesség mértékét, számokban adjuk meg, akkor mindenképpen Jennifer Lopez a nyeri a popsiszépségversenyben – közölte a kutatásban részt vevő egyik tudós a The Sun riportjában
Matematikai elemzésnek vetették alá a legszexibb hollywoodi hírességek fenekét. Egy a csípő-, fenék- és derékméretből összeállított együtthatót számoltak ki, amely Jennifer Lopez esetében a legjobb arány, 0,65-ös. Nála 35 százalékkal nagyobb a feneke, mint a csípője. 

A számítások és a közönség véleménye alapján is neki van a tökéletes feneke. Talán nem is meglepő, hogy a hírek szerint J. Lo 17 millió dolláros (5,9 milliárd Ft-os) biztosítást kötött a fenekére, amely a védjegyévé vált az elmúlt esztendők során.

A ranglistán további világsztárok szerepelnek. A második helyezett az énekesnő Kylie Minogue, a harmadik kolléganője, Beyoncé, a negyedik a színésznő Jennifer Aniston, az ötödik a popsztár Rihanna, a hatodik pedig a valóságshow-hős modell, Kim Kardashian lett a felmérés alapján. 

Magyar szépségek nem szerepelnek a listán, ám sokan úgy vélik, a szupermodell Palvin Barbarának mindenképpen helye lenne közöttük.