Magazin

Gyors váltás! Ördög Nóra: még el sem vált első férjétól, már Nánási Pállal tervezte a családalapítást

2023.12.07. I 15:30
A műsorvezető első házassága mindössze pár hónapig tartott, holott hét éves együttélés után mondták ki egymásnak a boldogító igent.

Ördög Nóra 2008 augusztusában, hét év együttlét után ment hozzá első férjéhez, Rubin Kristófhoz, akivel még az év decemberében el is váltak. A műsorvezető nem gyakran beszél első házasságáról, nemrég azonban egy YouTube-műsorban felidézett egy-két emléket, amit a story.hu szúrt ki. Egyebek mellett arról beszélt, hogy kamaszként nem volt lázadó típus, de később bepótolta a „lemaradást”.

Az első férjem mondogatta mindig, amikor elkezdtünk vitázni, hogy most élem a kései kamaszkoromat, és rajta töltöm ki a lázadásomat – mesélte az interjúban. Később elmondta, mindig tudta, hogy szeretne családot alapítani, de elsőre nem érezte úgy, hogy megtalálta hozzá a megfelelő partnert.

Amikor az első férjemmel együtt voltunk és családot terveztünk, egyszer nem jött elő az a gondolat, hogy nekünk közös gyerekünk lesz, és ez nyilván nem véletlen. Tehát valahogy az az ösztön, az az érzés nem kapcsolt be abban a kapcsolatban. Amikor a Palkóval összekerültem, ott viszont az első perctől kezdve tudtam, hogy megérkeztem, ő az az ember, nekünk gyerekünk lesz – fogalmazott Ördög Nóra, aki 2010 szeptembere óta Nánási Pál felesége.