Szórakoztató műsor

Elindult a szájkarate! Molnár Áron Rácz Jenőről: „Ő is baltafejű, lehet ütni”

2023.12.07. I 19:50
Hétvégén végre eljön a Sztárbox szuperdöntője, máris megindult az üzengetés a legjobban várt finálé két döntőse között.

Molnár Áron nem csinál abból titkot, hogy már a kezdetek óta azt várja, hogy végre a séf ellen harcolhasson. Nos, az álomdöntő összejött, és ahogy ez a sportágban már divat, elindult a lélektani hadviselés a felek között.

A színész az előző sztárboxos összecsapása után, azt mondta az RTL-nek adott nyilatkozatában, reméli, soha többé nem kell majd Józan Lászlóval küzdenie, hiszen nagyon jó barátok és kollégák is egyben. Azonban következő ellenfele, Rácz Jenő esetében már egészen másképp áll a meccshez, ott egy cseppet sem fogja majd vissza magát.

"Nehéz azt megjósolni, hogy ki nyer, mert erősek vagyunk mind a ketten, gyorsak és szívósak. Ennek bármi lehet a kimenetele, lehet, hogy pontozásos győzelem lesz, lehet, hogy kiütéses, vagy több rászámolás lesz. Kemény küzdelemre számítok, de jóslatokba nem bocsátkoznék, mert nagyon sok összetevője van a döntőnek. Itt két igazán kemény és szívós harcos fog összecsapni, én tiszta szívemből nagyon várom ezt a küzdelmet" – mesélte a portálnak izgatottan a színész. 
Molnár Áron elárulta, hogy edzőivel alaposan tanulmányozták Rácz Jenő eddigi meccseit Istenes Bence és Kabát Peti ellen, minden megtesznek, hiszen csak egy dolgot tart szem előtt: „Az övet el akarom hozni, ez a cél, és el is fogom hozni!”

Áron kiemelte, hogy sok technikát szándékosan a döntőre tartogat a győzelem érdekében, de azért azt bánja, hogy nem tudott mindenkivel megküzdeni:

"Jó lett volna körmérkőzés, amikor mindenki mindenkivel bunyózik. Istenes Bencével nagyon szeretnék egyszer kesztyűzni, akár kamerák előtt, akár nélkülük. Engem ez nagyon érdekelne, kíváncsi vagyok erre a történetre, remélem összejön. De az igazi küzdelmet a Sztárbox eleje óta Rácz Jenővel várom. Ő is a KSI-be járt régen, ahova most én is, tudom, hogy az edzői felkészültek. Fiatalabb nálam, de ő is baltafejű, akárcsak én: lehet ütni, bírja, nem kell félteni” – jegyezte meg a következő ellenfelével kapcsolatban Áron.