Szórakoztató műsor

Bunyóra várva! Zámbó Krisztián szívesen „helyretette” volna Nagy Ervint a Sztárboxban

2023.12.07. I 12:20
Az énekes azt mondja, egészségi állapota nem engedte, hogy részt vegyen a műsorban, különben ringbe szállt volna. 
Mint ismeretes, Nagy Ervin formálja meg Zámbó Jimmy-t későbbi életszakaszában A Király című sorozatban. A néhai énekes legidősebb fia, Zámbó Krisztián korábban kritizálta a színész alakítását, mondván, egyáltalán nem olyan volt Jimmy, ahogyan azt a színész vászonra vitte.

„Nagyon jól tudjuk, hogy Ervin elképesztően jó színész, de szerintem apu nem volt ilyen bohém meg ennyire butuska, sokkal rátermettebb pali volt. Nem volt ennyire eszeveszett, mint ahogyan ő játssza. Nem tudom, hogy neki ez volt-e a feladata, hogy így kell játszania édesapám szerepét, de sokkal inkább úriember volt apu, mint ahogy Ervin játssza” – állította Krisztián.

Zámbó a Sztárbox első adása előtt a közösségi oldalán tett közzé egy posztot, amiből kiderült: ő is szeretett volna részt venni a műsorban, és azt is elárulta, ki ellen állt volna ki legszívesebben.

„Sajnos nekem ki kellet hagynom, egészségi okok miatt, de jövőre ott leszek. Csak azt sajnálom, hogy Nagy Ervint nem tudtam helyre tenni. Akkor elnézést, kijavítom: szívesen kiálltam volna Ervin ellen” – olvasható a posztban.

Egyszerűen nem tud szakítani, mindig őt hagyták el – vall ma este a Life TV képernyőjén a korábbi párkapcsolatairól Zámbó Krisztián az Összezárva Hajdú Péterrel adásában. Azt is tudja, pontosan mi vezetett odáig, hogy véget érjenek az aktuális szerelmek. Felismerte saját felelősségét, és szerencsére azóta változtatott.