Szórakoztató műsor

Vallomás! Fenyő Iván: Elfogadtam, hogy eddig nem lettem férj és apa

2023.12.06. I 12:20
Karrierjében nem voltak nagyobb törések, ám a párkapcsolataiban annál inkább. 
A színész élete messziről sem egy sétagalopp, hiszen a magánéletében történt szakítások nagyon megviselték őt, amiért az alkoholba, az esti életbe menekült. Az ámokfutásnak végül egy baleset vetett véget, aminek hatására átértékelte az életét.

Mert az élet nem mindig pozitív és nem mindig csak jó. Azért jó élni, mert valamikor lent is vagyunk, valamikor sírunk, valamikor dühöngünk, valamikor elhagynak, valamikor betegek vagyunk, valamikor meghal valakink és valahol ez jó. Ez az élet. A fönt és a lent is – kezdte a színész a beszélgetést.

Karrierjében nem voltak nagyobb törések, ám a párkapcsolataiban annál inkább. Balesete után átértékelte az életét, majd lelki elvonulásra indult, amikor sokat tanult magáról, elindult a tudatosság, önfejlesztés, spiritualitás irányába, amelynek nagyon sokat köszönhet.

A pénz az nem fontos számára, hiszen nem az határozza meg az ember értékét, ezért ma már csak olyan szerepet vállal el, amit nagyon szeretne, és nem azért, mert ez a hivatása. Már elfogadta a tényt, hogy eddig nem lett férj és apa. Sosem ragaszkodott nagyon a házassághoz vagy a gyerekhez, eddig a karrierjére jobban koncentrált, de nem zárkózik el attól, hogy egyszer majd családot alapítson.

A szingliléten kívül a ma esti Összezárvában Hajdú Péter arra is rákérdezett Fenyő Ivántól, hogy miből engedhette meg magának anyagilag világszerte tett spirituális útjait. A válasz egyszerű: minden pénzét ezekbe forgatta a színész. Őszintén beszélt szegénységről, gazdagságról, sikerről, csalódásról, szerelemről, szakításról. Fenyő Iván az érme mindkét oldalát megvillantotta, ugyanis úgy érkezett Hajdú Péterhez, hogy ad magából, és így is tett.