Magazin

Nagy bejelentés! Reviczky Gábor: „Úgy gondolom, legyőztem rákbetegséget”

2023.12.06. I 17:40
A Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész örül annak, hogy végre a szakálla is kinőtt a kemoterápia után.

Reviczky Gábor a Tények Pluszban arról beszélt, hogy úgy gondolja, legyőzte rákbetegséget. Reviczky Gábornál 2022 decemberében diagnosztizáltak prosztatatrákot, majd az állapota sokat romlott az elmúlt hónapokban, de a színművész végre örömhírről számolhatott be.

Reviczky Gábor az exkluzív interjúban elárulta, hogy kikészítette a kemoterápia, eleinte pedig el sem akarta hinni, mekkora a baj. Most azonban úgy tűnik, legyőzte a gyilkos kórt. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész örül annak, hogy végre a szakálla is kinőtt a kemoterápia után.

A színművész elmondta, hogy az első három kezelést jól viselte, de a negyediket és az ötödiket már megérezte. A hatodiknál pedig nagyon beteg volt. „Én ilyen beteg még életemben nem voltam, mint a hatodik kemó után. Teljesen kikészített” – vallotta be a kamerák előtt Reviczky Gábor, aki fel sem fogta, amikor megtudta, hogy rákos.

Reviczky szerint a hatodik, erős kemoterápiája az összes rákos sejtjét elpusztította. A gyógyulás azonban nem csupán a kezelésnek köszönhető, ugyanis az égiek is a színész segítségére voltak. A teraszán érezte nemrég, hogy körülvette egy nagyon erős energia, ami átment színbe is, és már akkor tudta, hogy meggyógyult.

Reviczky Gábor tehát láthatóan jól van, és úgy gondolja, hogy meggyógyult. A színész ezzel a vallomással megcáfolta a róla megjelenő rémhíreket, és bizakodva tekint a jövőbe is. A 74 éves művész azt is várja, hogy a karácsonyt a családjával töltse.