Magazin

Döbbenetes váltás! A Despacito helyett Jézust választotta a rapper

2023.12.06. I 15:30
Daddy Yankee, a Despacito című világhírű dalban közreműködő zenész visszavonul, hogy szent életet éljen.

Luis Fonsi slágere tulajdonképpen örökre beleégett mindenki fülébe – még akkor is, ha ezt nem akarta – és ez nagyban köszönhető Daddy Yankee közreműködésének is. A Puerto Ricó-i rapper, eredeti nevén Ramón Luis Ayala Rodríguez, évek óta ontja magából a slágerlistás dalokat, ám most úgy döntött, hogy visszavonul a népszerű zenészek aranyéletétől és inkább Jézusért fog élni.

„Ma este beismerem, és nem szégyellem elmondani az egész világnak, hogy Jézus bennem él, és érte fogok élni. Minden eszköz, ami a birtokomban van, mint a zene, a közösségi háló, a platformok, a mikrofon, minden, amit Jézus adott nekem, most az ő országáért adom. Köszönöm szépen, Puerto Rico, és remélem, hogy velem tartotok ebben az új kezdetben.

Mindazoknak, akik követtek engem üzenem, hogy kövessétek Jézus Krisztust, aki az út, az igazság és az élet. Ahogy Jézus az ő irgalmasságával megengedte nekem, hogy beutazzam a világot, úgy remélem, Atyám, a te irgalmasságodban megengeded nekem, hogy Puerto Ricóból evangelizáljam a világot. Ámen” – zárta Instagram-posztját a népszerű rapper.