Magazin

Botrány a Király körül! Zámbó Jimmy családja perrel fenyegetőzik

2023.12.06. I 19:50
Forrnak az indulatok a Zámbó családban A Király című sorozat miatt, az özvegy állítja, hetekig nyugtatóval élt, nem ezt a forgatókönyvet írta alá.

Hónapokkal ezelőtt az RTL streamingszolgáltatásán debütált a Zámbó Jimmy életéről szóló sorozat, A Király, amit a családja engedélyével részben az előadó csepeli otthonában forgattak. Most azonban áll a bál a sorozat körül, a Zámbó család dühöng, amióta elkezdték levetíteni a produkciót a csatornán esténként is – írta a Blikk. 

Jimmy unokahúga rakott ki először posztot, most, hogy leadták a legújabb részt a tévében. Az epizódban az énekes egy kocsiban csalta meg a feleségét és lekezelően beszélt vele, ami kicsit sem nyerte el Zámbóék tetszését.

„Soha nem szólaltam fel a családdal kapcsolatos témában, de kérek tisztelettel és szeretettel mindenkit, aki nézi a KIRÁLY című sorozatot, hogy ne higgye el senki, hogy ilyen volt! Lejáratás az egész, szégyen és gyalázat! Sajnálom, hogy ez képernyőn van, hogy semmi pozitív tulajdonsága nem jelenik meg a filmben és azt is, hogy ez így megtörténhet” – kelt ki magából a közösségi oldalán Jimmy unokahúga, Edina
A bejegyzését később tovább osztotta Jimmy egyik testvére, Tihamér is. A poszt alatt sorra érkeztek a kommentek a Zámbó testvérektől, sőt, még magától Jimmy özvegyétől, Edit asszonytól is.

„Sajnos ez valóban egy lejárató film lett, én nem ezt a forgatókönyvet írtam alá. Már több ügyvédnek is megmutattam, le akartam állítani, de sajnos azzal, hogy kiírták az elejére, hogy igazságok és hazugságok, nem tudnak vele mit kezdeni. Én is fel vagyok háborodva. Én az első 2 részt néztem meg, nem voltam hajlandó tovább nézni, mert hetekig nyugtatóval éltem. Sajnálom, de tőlem soha semmilyen média nem fog engedélyt kapni semmire, amíg élek” – bukott ki Edit asszony a csatornára. 

Az írására Zámbó Árpy is reagált: „Edit, ha nem ezt a forgatókönyvet kaptad, minden jogod megvan arra, hogy az igazadat és a férjed becsületét emlékét megvédd és jogi úton bizonyítsd be az igazadat” – jegyezte meg. Ezután a Zámbó testvérek egy közös nyilatkozatot adtak ki, melyben közölték: semmi közük a filmhez.

Természetesen Zámbó Krisztián sem hagyhatta szó nélkül a történéseket: „Ezt a sok kb…… hazugságot már nem viselem el! Nem volt angyal apu, de nem ilyen volt édesapám!!! Most láttam az utolsó előtti részt!!! És teljesen kikészít. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de Edit, ezt hogy képzelted??? Vagy te sem tudtál erről???” – borította a bilit Krisztián, de azóta levette a posztot. Jimmy testvére, Tihamér viszont lementette, és újra megosztotta.

A Nap Híre végül megkapta az RTL válaszát. "Az örökösök a forgatókönyvet megismerték és elfogadták. Díjazást kaptak. A szerződés további rendelkezései, így többek között a díjazás mértéke üzleti titok részét képezi" - közölte a lappal az RTL Marketing és Kommunikációs Igazgatósága.