Párkapcsolat

A nagy szakítás! Elköltözött a Dancing With The Stars ezüstérmese a szerelmétől

2023.12.06. I 10:10
Két együtt töltött év után komoly válságba kerülhetett Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid ugyan a TV2 Párharc című műsorában még együtt szerepelnek, de nem a reality okozta a párkapcsolati problémáikat. Már a műsorba való beköltözés előtt is voltak gondjaik, ezért sokat vacilláltak, hogy egyáltalán elvállalják-e a felkérést. 

A Dancing with the Starsban – melyben Stana Alexandra a top2-ig jutott partnerével, Marics Petivel – Alexandrán nyoma sem volt annak, milyen viharok dúlhatnak a magánéletében, profin teljesített, valósággal tündökölve a táncparketten Marics mellett, s sokak szerint a párosuk megérdemelte volna a győzelmet is.

Egy, a neve elhallgatását kérő informátor a Blikknek elárulta, hogy hónapok óta komoly problémák vannak a pár életében. „Már a műsorba való beköltözés előtt is voltak gondjaik, ezért sokat vacilláltak, hogy egyáltalán elvállalják-e a felkérést, hiszen kérdés volt, tudnak-e majd teljesíteni versenyhelyzetben úgy, hogy nincs minden rendben kettejük között. Végül a szereplés mellett döntöttek, de ez sem oldotta meg a problémáikat” – mondta a bennfentes.

Olyannyira, hogy a lap úgy tudja, addig, amíg nem döntenek végérvényesen a folytatásról, külön is költöztek. „Ezt látták jó megoldásnak, de dolgoznak azon, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat” – fogalmazott egy másik ismerős a lapnak.