Szórakoztató műsor

Új külső! Hajhosszabbítást is bevett a Sztárbox-döntőre készülő Berki Mazsi

2023.12.05. I 09:05
Elmondása szerint hatalmas változásokon megy éppen keresztül, de már közel van az eredményhez, amivel elégedett lenne.

Berki Mazsi vasárnap a Sztárbox döntőjében fog megküzdeni Dobos Evelinnel. Szavai szerint hatalmas változások mennek végbe éppen az életében, így például már a nagyközönség előtt sem rejtegeti új szerelmét. Sőt, büszkén szerepel kedvese oldalán.

Mazsi a döntőre való felkészülés hetében a pihenésre és a szépülésre is próbál időt szánni: Instagram-posztjában arról írt, hogy egy rendkívül fontos forgatás előtt pont volt ideje beugrani kozmetikusához egy "gyors sminkre", közben pedig csodával határos módon a haja is megnőtt.

Berki Mazsi haja természetesen nem nőtt meg egy röpke óra leforgása alatt. Hajhosszabbításon volt, de az azért a posztban elmondja, hogy szerinte ez a kis változtatás teljesen természetes hatású, és egyáltalán nem feltűnő.

Az "új Mazsit" a követőtábor és az internet népe nem fogadta akkora lelkesedéssel, mint amekkorával Mazsi mutatta be nekik új külsejét. Ugyanis az Instagram- és a Reddit-kommentelők is egyaránt kritizálják a hajhosszabbítás minőségét, sokan pedig azt állítják, hogy egyáltalán nem természetes ez a frizura és nem is áll jól neki.