Magazin

Otthonteremtés! Nádai Anikó megmutatta, hol tart a házépítési projektjük

2023.12.05. I 11:15
Párjával, Hajmásy Péterrel tavaly vágtak bele az építkezésbe.

Nádai Anikó és Hajmásy Péter 2020 őszén szerettek egymásba, tavaly év elején pedig megtörtént a lánykérés is, nem sokkal azelőtt, hogy a pár bejelentette, hamarosan érkezik az első közös gyerekük. 2022 nyarán meg is született Alex nevű fiuk, az év végén pedig a műsorvezető elárulta, hogy építkezésbe fogtak, mert az otthonuk már kezd szűkös lenni négyüknek – velük él ugyanis Nádai előző kapcsolatából született gyereke, a már iskolás korú Patrik is.

Jelenleg építkezésben vagyunk. Számunkra most ez a legfontosabb, hogy kényelmesen elférjünk mind a négyen. Terveink szerint a jövő év végére lesz készmondta tavaly a műsorvezető, aki nemrég a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében mutatta meg, hogy áll jelenleg az említett projekt.

Jaj, nagyon izgalmas! A héten már ha minden igaz, a cserepek is felkerülnek – írta a fotó mellett, amit ide kattintva lehet megnézni. Nádai egyébként a gyerekeiről is mesélt az oldalán: mint mondta, a kisebbik fia, Alex nagyon érdeklődő és mozgékony, míg Patrik remekül teljesít az iskolában és úszni is jár.