Szórakoztató műsor

A hétvége sztárja! Visszatért a színpadra és mindent vitt Tóth Andi

2023.12.05. I 12:20
Ám hiába csillogott a Dancing With The Starsban és a Sztárban sztár leszekben, mindkét műsorban kínos pillanatokat élt át.

Hosszú idő után újra egy műsorban szerepelt Tóth Andi és Marics Peti. Találkozásuk nagyon kellemetlenre sikerült a TV2 táncos show műsorának döntőjében, bár csak pár centire voltak egymástól, egymásra sem néztek. 

A Dancing With The Stars döntőjében azonban újra találkoztak, hiszen a ValMar énekese a fődíjért táncolt, az énekesnő pedig a korábbi évadok győzteseként Gelencsér Timivel és Csobot Adéllal készült extra produkcióra. S miközben Tóth Andi a korábbi két győztessel felszántotta a színpadot, Marics Peti a stúdió páholyában volt és még csak oda sem nézett, végig Krausz Gáborral beszélgetett.

Majd az extra produkció után el is mentek egymás mellett a parketten, amikor az eredményhirdetésre ment az énekes. Pár centire voltak csak egymástól, de mintha megszűntek volna létezni egymás számára.

Tóth Andi vasárnap visszatért a Sztárban Sztár leszek! című műsorba, ahol Tina Turner bőrébe bújva énekelt hatalmasat. Bár Tóth Andi és Tóth Gabi viszonya nem mindig volt felhőthetlen, ezúttal Tóth Gabi sem tudott szó nélkül elmenni az mellett, hogy a fiatal lány milyen jól énekel, és hogy a színpadon lenne a helye. 

“Andi, te meg ne vonulgassá sehova, max. a színpadra vonulgassál légyszíves, mert neked a színpadon a helyed. Te egy olyan ritka kincs vagy, akit még mindig szeretek, csak le vagyok tiltva nálad mindenhol, aztán nem tudom ezt elmondani neked – mondta Tóth Gabi Andinak.

A meglepő válasz nem késett sokáig, igaz, Andi csak annyit felelt: “Te tiltottál le Gabi” – szúrta ki a Liner

Ma este pedig a Life TV-n lesz főszereplő, miután Tóth Andi lesz Hajdú Péter vendége az Összezárvában. Rengeteg érdekes, megosztó, meghökkentő és érzékeny témát érintettek. Volt szó az ismertség árnyoldalairól, az előítéletekről, amikkel szembe kellett és kell néznie, és korántsem egyszerű gyermekkoráról. Mindenezek a tapasztalatokat formálták Andit erőssé és elképesztően tehetségessé.