Magazin

Visszavágó! Puskás Peti nem hagyta szó nélkül Szente Vajk szavait

2023.12.04. I 10:10
Az énekes-műsorvezető igen hamar reagált a színész-rendező beszédére, amit a Dancing with the Stars döntőjében intézett a nézők felé.

A Dancing with the Stars legújabb évadát Krausz Gábor és Mikes Anna nyerte. A korábbi győztesek, Tóth Andi, Csobot Adél és Gelencsér Timi extra produkciója pedig egyenesen szenzációs volt. Szente Vajk zsűritagként a záróbeszédében kitért az RTL műsoraira.

Megjegyezte, tavaly szerepelt először kereskedelmi televízióban, így a Dancing with the Stars még különlegesebb számára. „Van egy csatorna, mely fölmeri vállalni, hogy kultúrát mutat szombat este. Azt látom, hogy ebben a nézőért folytatott versenyben sokszor egymás alá licitálnak csatornák, egyre mélyebbre mennek. Lehet, bocsánat a szóért, lehet kanapé huszárkodni vagy Lego-ból építeni valamit, de mi itt táncot csinálunk szombat este” – hangsúlyozta Vajk.

Nem maradt válasz nélkül Vajk beszéde, amire Puskás Peti reagált. „Szia Vajk! Mint régi barátod és kollégád, csak szeretném kívánni, hogy éljétek majd át, bízom benne a csodás Andival közös családotokkal a LEGO kockákból való építés örömét, mert nincs is nagyobb értékteremtés annál, mint ami összehozza a családot játékban, tanulásban, álmodozásban!” – írta a posztjában Peti, aki a LEGO-s műsor műsorvezetője.

„Boldog vagyok, hogy sokan nézitek a műsort és legfőképpen, hogy rengetegen küldtök videókat-képeket, ahogy elkezdtetek építeni a gyereketekkel, párotokkal, barátaitokkal! Ilyenek a jó műsorok! Gratulálok Krausz Gábornak a győzelemhez és a Dancing with the Stars egész stábjának, versenyzőinek és zsűrijének, mert ez egy kimagasló évad volt!!!” – zárta a bejegyzését az ismert zenész és műsorvezető.