Magazin

Pikírt megjegyzés! Lakatos Márk: „Ohh, Istenem, Bence és Jenő testvérek újra barátok”

2023.12.04. I 15:30
A nagy összeborulás alaposan kiakasztotta a stylistot.

Rácz Jenő és Istenes Bence a Sztárboxos vitájuk ellenére végül kibékültek. A nagy összeborulást Lakatos Márk nem vette jónéven, a sytlist most egy TikTok-videóban osztotta meg gondolatait az esetről.

Hitted volna vagy nem? Nem hiszed el, de Rácz Jenő séf és Istenes Bence kibékültek- kezdte Márk, aki még pár iróniával áztatott könnycseppet is elmorzsolt a meglepettségtől, majd így folytatta:

"Megszólalt bennük egy belső hang, ami azt mondta, hogy most már nem szabad tovább ezt az ócskaságot továbbvinni, hanem mindenkinek az a jobb, szurkolóknak, nekik, a PR-osuknak is, az RTL-nek is. Mindenkinek úgy a jobb, hogyha most már elfelejtik ezt az acsarkodást, a c*ozást, b***zást és mindent… 

Hiszen ezt az egészet egyébként csak azért csinálták, mert a szent bokszot, a sportot, a szent bokszot akarták a legmesszebbmenőkig éltetni, ezért kellett gyakorlatilag egymást lec****ozni, leb***zni. Na, mindegy, de most már végül is, hogy már megvolt ez a hatalmas nagy PR-cirkusz, és ezerrel, ezerrel tombol a PR-gépezet, most megszólalt a belső hang vagy a sajtóosztály főnöke, és egymástól bocsánatot kértek, és minden újra a régi" - jelentette ki videójában Lakatos Márk.