Szórakoztató műsor

Megérte az ártatlanság! Szabados Ági több mint 5 millióval lett gazdagabb

2023.12.04. I 16:35
Felfoghatatlan fordulat az RTL gyilkoskeresőjében, az Árulók utolsó adásában.

Az Árulók-Gyilkosság a kastélyban utolsó napján már csak négy ember volt a versenyben. Törőcsik Dani, Mohai Tamás, Szabados Ági és Tapasztó Orsi maradt bent a végső szavazásig. Ám az esti kerekasztal-szertartáson egyhangúan kiszavazták Törőcsik Danit, aki az igazság felfedése nélkül hagyta el a kastélyt, kételyek között hagyva a másik három játékost. Számukra csak később derült ki, hogy sikerült megválniuk az egyetlen játékban maradt gyilkostól.

Próbáltam a gyilkos szerepét a lehető legjobban hozni az utolsó pillanatig. Hát, ügyesek voltak, ügyesebbek voltak. Nagyon örültem volna, ha ott vagyok az utolsó nap utolsó estéjén, és tényleg egy köpésre voltam attól, hogy ott állhassak a végső ceremónián - nyilatkozta az Éjjel-nappal Budapestben ismertté vált Törőcsik.

Így hát a három maradék versenyzőnek egy tűzceremónián kellett részt vennie: döntést kellett hozniuk, hogy most azonnal befejezik a játékot, és ha mind ártatlanok, akkor háromfelé oszlik majd a fődíj, viszont ha bármelyikőjük is gyilkos, ő nyeri meg egyedül az összeget.

A másik lehetőség az volt, hogy kiszavaznak még valakit a hármasból, de egyöntetűen a játék lezárása mellett szavaztak, hiszen mind a hárman ártatlanok voltak, így több mint ötmillióval lettek gazdagabbak fejenként.

Soha semmilyen játékot nem nyertem meg, és fantasztikus érzés, hogy ráadásul így lett vége, hogy ártatlanként, két ártatlan társammal, az utolsó pillanatig bizonytalankodva, de végül a szívemre hallgatva, közösen nyertük meg a fődíjat - értékelte Szabados Ági a végső döntésüket.

A Reggeli műsorvezetője ezúttal jól járt, hiszen amíg a Sztárboxban egy jó meccsen alulmaradt Janicsák Vecával szemben, addig itt nemcsak eljutott a játék végéig, de milliókkal távozhatott.