Szórakoztató műsor

Amazonok csatája! A Sztárbox egyik legjobb meccsén Dobos Evelin pontozással verte Nyári Diát

2023.12.04. I 09:05
A férfiak csatáját nehézsúlyban Árpa Attila nyerte, míg középsúlyban Molnár Áron már az első menetben legyőzte ellenfelét.

Ki gondolta volna, hogy a tegnap esti Sztárbox elődöntőiből a hölgyek csatája hozza a legnagyobb izgalmakat. Ráadásul mindezt úgy, hogy a két férfi meccsre sem lehet egy rossz szavunk sem. Nos, a két amazon, Dobos Evelin – akinek a lábmunkája jobb volt – és Nyári Dia mindent kiadott magából, a közönség végigtombolta a négy menetet.

Ugyan a látványosabb találatokat Dia vitte be, a bírák végül megosztott pontozással Evelint látták jobbnak. A két hölgy az eredményhirdetés után gratulált egymásnak, sőt, össze is ölelkeztek. Dobos Evelinnek nem lesz egyszerű dolga a szuperdöntőben, hiszen az eddig igencsak meggyőző bunyót bemutató Berki Mazsival mérkőzik meg. 
Molnár Áront sokan a középsúly favoritjaként emlegetik, miután néhány hete Frohner Fecót ütötte ki a színész. A lendülete megmaradt, ugyanis Józan László még az első menet végéig sem tudta kihúzni ellene. Noha utóbbi ringsegédei bedobták a törülközőt, a meccs bírája is jelezte, nem engedi tovább a mérkőzést. Molnár Áron a hétvégén Rácz Jenővel fog megküzdeni a szuperdöntőben, ami elnézve a két harcos eddigi formáját, bizony parázs csatát ígér. 
Az este nehézsúlyú összecsapása is fantasztikusra sikeredett Árpa Attila és Pintér Tenya között. A két színész a védekezéssel egyáltalán nem törődött, záporoztak a pofonok, és a közönség is érezte, mindketten egy ütésre vannak a győzelemtől. Végül Árpa diadalmaskodott egyhangú pontozással – Tenyára még számolni is kellett –, így ő vívhat meg Brasch Bencével a bajnoki címért.