Szórakoztató műsor

Tánckirály! Krausz Gábor és Mikes Anna nyerték a Dancing with the Starst 2023-ban

2023.12.03. I 10:15
A sztárséf volt felesége, Tóth Gabi is gratulált Krausz Gáboréknak a győzelemhez.

Szombat este Krausz Gábor és Mikes Anna győzelmével zárult a Dancing with the Stars 2023-as évada. Három páros maradt versenyben a szombati fináléjában. A nézői szavazok alapján T. Danny és Lissák Laura lettek a harmadikok, Marics Peti és Stana Alexandra a másodikok. Ez volt az első alkalom a táncműsor magyar változatában, hogy férfi sztár lett a győztes.

A séf a győzelem után alig találta a szavakat, mint mondta, nem készült beszéddel. Köszönetet mondott azoknak, akik rájuk voksoltak, „aki a táncnál egy picit többet látott” a produkcióikban. „Valóban több volt, mint egy tánc. Valóban több volt, mint egy műsor. Annának, ezt te nyerted meg!” – zárta mondanivalóját Krausz, majd magasba emelte táncpartnere kezét.

Mikes Anna is hálát adott mindenkinek, aki támogatta őket. „És Gábor, neked köszönöm, hogy végig bíztál bennem és megcsináltad. Az út, amin végigmentél, eredménytől függetlenül, egyszerűen csodálatos. Csodálatos ember vagy, és íme, az eredménye!”

Ma reggel a séf volt párja, Tóth Gabi korlátozott ideig elérhető Instagram-történetben üzent a nyertes párosnak. Posztjában egy képet osztott meg róluk, amihez annyit írt: Gratulálok nektek!

Tóth Gabi és Krausz Gábor augusztusban jelentették be, hogy a kapcsolatuk hat év után véget ért. Az énekesnőnek azóta új párja van, a Fricska Táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence. Szerelmüket november elején fedték fel a nagyközönség előtt, amikor közösen adták elő Tóth Átkozott nyár című dalát a TV2 stúdiójában.