Szórakoztató műsor

Lebukott! Kiderült, melyik műsorvezetővel bújna ágyba Marics Peti

2023.12.02. I 17:05
A ValMar énekese és Stana Alexandra egy zavarba ejtő feladatot kaptak a TV2 szerkesztőitől, aminek során a táncosnő volt férje és Ördög Nóra is szóba jött. 

Marics Peti nem tudta a helyes választ arra a kérdésre, hogy ki volt Stana Alexandra táncpartnere a Dancing with the Stars első évadában. "Hát a Gyuri" – felelt az énekes a TV2 szerkesztőinek a kérdésére, Köcse György viszont az életben és a versenytáncban volt Stana Alexandra párja. Kicsit később rájött, Győrfi Pál fia, Győrfi Dániel volt a táncosnő partnere.

A következő kérdés már egy kicsit meredekebb volt, három műsorvezető közül kellett eldöntenie az énekesnek, hogy kivel randizva, kivel táncolna és kivel bújna ágyba. „Nórival aludna együtt szerintem. De ez durva, ebből botrány lesz, hogy ezt mondtam” – mondta Meggyes Dávid párja, de Marics Peti nem izgulta túl dolgot: „Már kimondtad, én erről nem akartam beszélni."

Stana Alexandra szerint a zenész a barna nőket szereti, ezért ez lenne a sorrend: „Zsuzsát randizni elvinnéd? A Babett-tel táncolnál, mert ő szőke hajú. És Nórival aludnál együtt.”