Apaság

Gólyahír! 53 évesen apa lesz Hooligans Csipa

2023.12.02. I 10:50
Egy rádióműsorban árulta el, hogy nemcsak párt talált az énekes, de úton van a gyermekük is.

Annak ellenére, hogy a Hooligans frontembereként évtizedek óta ismeri az ország, Csipa magánéletéről nagyon keveset tudunk. Nyilatkozni sem szokott erről, most viszont kivételesen élő adásban árulta el, hogy 53 évesen apa lesz.

Ördög Tibor a Retro Rádió Abaházi Presszó című műsorának vendége volt. Abaházi Csabával zenei karrierjéről beszélgettek főként, de minimálisan kitértek a magánéletére is. A műsorvezető finoman hozta fel ezt, hiszen tudta, az énekesnél tabutéma a család. Eddig azt sem lehetett tudni, hogy van-e párja.

- Voltak egy páran, akik megpróbálták ezt tőled megkérdezni, pedig a magánéletről nem nagyon beszélsz… Én most belevágok: neked nem született gyermeked. Ez a te döntésed volt, vagy így alakult az életed? - kérdezte tőle Abaházi.

Csipa erre annyit válaszolt, nem szokott döntéseket hozni, inkább csak éli az életét. Erre megkapta azt a kérdést, hogy 53 évesen is sodródik-e?

- Nem, feleannyira sem, mint korábban. Gyerek, satöbbi…. Most éppen olyan helyzetben vagyok, ha már így kiszedted belőlem, hogy köszönöm, jól vagyok, és várjuk a csodát.

- Ezek szerint van párod, sőt, már szóba került a gyerekvállalás? - folytatta a témát a rádiós.

Erre Csipa annyit felelt: "Már annál is több!" - utalva ezzel arra, hogy úton van első közös gyermekük.