Magazin

Pénzeső! Molnár Anikó milliókat keres erotikus képeivel

2023.12.01. I 19:50
Az egykori Nagy Ő-nek csak édesanyja véleménye számít, ő pedig támogatja mindenben. 

Amikor Molnár Anikó bejelentette, hogy erotikus képeket készít magáról és azt pénzért teszi közzé egy internetes oldalon, napokig cikkeztek róla a bulvárlapok, és rengeteg mocskolódó levelet kapott. Azóta óriási fordulatot vett Anikó élete. Azt mondja minden megváltozott. Egy dolgot kivéve. Az emberek gyűlölködését.

„Címlapon jelent meg, hogy 5 millió forintot keresek. Először is az a mondat az úgy hangzott mikor kérdezték, hogy mennyit lehet ezzel keresni akkor mondtam, hogy kevéstől a csillagos égig akár 5 millió forintot is havonta ez így hangzott. De volt olyan hónapom amikor kevesebb volt, volt amikor több” – mondta Anikó, aki tabuk nélkül, kendőzetlen őszinteséggel vallott a Tények Plusznak jelenlegi anyagi helyzetéről és érzéseiről.

„Amikor rossz dolgok történtek akkor, akik utálnak azok örültek meg dörzsölték a kezüket, amikor jó dolog történt, akkor utálkoztak. Hát zavarni abból a szempontból zavar, hogy nincs titkolni valóm tehát abszolút nem” – tette hozzá.

Molnár Anikó azt is elmondta: nem érdeklik a negatív kritikák. Egyedül 75 éves anyukája véleményére ad, aki eddig is és most is mindenben támogatja.

„Tulajdonképpen kinek is kell megfelelnem? Nincsen gyerekem. Soha nem fogja a gyerekem megkérdezni, hogy anya miért csináltad ezt? Vagy azt mondták az osztálytársak hogy..ilyen nekem nem lesz. Anyám az a legnagyobb társam meg megértő partnerem ebben. Tehát ő azt mondja, hogy világ életében bízott bennem meg hitt bennem. Ő büszke rám ketten teremtettünk meg mindent, amink van” – részletezte Anikó.