Szórakoztató műsor

Nem bírta! Feladta a küzdelmet Kótai Mihály

2023.12.01. I 09:05
A Farm VIP játékosa elárulta, hogy mennyire tartja magát csapatjátékosnak és miért döntött úgy, hogy kiszáll a versenyből. 
Váratlanul feladta a játékot Kótai Mihály a TV2 Farm VIP című műsorában. „Bohém ember vagyok, sok hülyeséget tudok összehordani, de nem vagyok csapatjátékos. Láttam, pontosan tudtam, hogy a többiek velem ellentétben milyen komolyan vették ezt a játékot.

Tudom, hogy néha a pokolba kívántak a folyamatos viccelődéseim miatt. De az is igaz, hogy nagyon megszerettem mindnyájukat. Hozzájuk képest én teljesen másképp álltam az egészhez, én csak játszani mentem a Farmba" – kezdte a Borsnak az egykori bokszvilágbajnok.

Kótai elárulta, egyszerűen nem tudott több napot eltölteni a családja nélkül. „Az az igazság, hogy a családom hiányával nem tudtam megküzdeni” – közölte a volt sportoló.

Úgy fogalmazott, amikor volt ideje a farmon gondolkozni, vágyott haza a kinti életébe.

"Szeretném leszögezni, hogy a körülmények ellenére is nagyon jól éreztem magam. Jó társaság jött össze, jól szórakoztam. A játékok is tetszettek. Szimpatikus emberek között voltam. Sajnos a problémák egymásra rakódtak, és a sok kis apró dolog összegyűlt. Ez a nyolc nap szuper volt, mégis azt éreztem, muszáj volt eljönnöm. Nem volt könnyű döntés, mert az egyik részem maradt volna, a másik a családhoz húzott. De nem bánom, hogy így alakult. A feleségem, a gyerekeim nagyon vártak haza."