Szórakoztató műsor

Meghatározó előadás! Stohl András élete legnagyobb szerepében tündököl

2023.12.01. I 12:20
A népszerű színész és műsorvezető Az üvegcipő című vígjáték főszerepében áll színpadra.

Élete egyik legnagyobb színházi szerepének tekinti Az üvegcipő című vígjáték főszerepét Stohl András – írja a Metropol. Miért épp ez a legfontosabb? Hiszen Stohl Andrásnak annyi szerepe volt már az elmúlt években, hogy talán felsorolni sem tudná, ráadásul közönségkedvenc televíziós műsorokat vezet a TV2-n. 

A színész szerint a jelenlegi életszakaszában ez egy nagyon meghatározó előadás. Az egyébként, hogy miért fontos egy szerep, mindig attól függ, éppen milyen állapotban van a művész, kikkel dolgozik együtt, milyen rendezővel, társulattal és persze hogy mit adnak elő.

Hozzátette, Molnár Ferencet – aki Az üvegcipőt írta – mindig fantasztikus élmény játszani, ehhez hozzájöttek még a Mohácsi testvérek is, János és István, akiknek átiratában bemutatásra kerül a darab – a harmadik Mohácsi, András a díszlettervező volt –, és akik szerinte különleges szegmensei a magyar színházi életnek: tehetségben és alázatban egyaránt dobogósok.

Ennél a szerelmi négyszöget bemutató darabnál tehát tulajdonképpen minden tökéletesen összeállt: a társulat, a rendező és a történet maga.

Ma este viszont nem a színpadon, hanem a Life TV képernyőjén láthatjuk viszont, mint az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor sztárvendégét. Stohl András a színészi karrierjének indulásáról, az ikonikus Meseautóról, a mosókonyhában megélt nászéjszakáról, de a börtönben töltött hónapokról is mesélt. Az Összezárva adásában ezúttal híres filmek főhőseinek is bőrébe bújt a házigazda és vendége, de a karaoke és a játék sem maradhatott el. 

Ugyanis Hajdú Péter ezúttal Máté Péter Azért vannak a jó barátok című slágerét adta elő, amit Stohl András nem bírt röhögés nélkül végighallgatni. Amikor besegített volna az éneklésben, akkor a házigazda hamisnak titulálta őt, itt aztán végképp tetőzött a hangulat!