Apaság

Megdöbbentő vallomás! Puskás Peti: ,,Nehéz apának lenni…"

2023.12.01. I 14:25
Néhány hónappal ezelőtt, szeptember 7-én született meg Puskás Peti és felesége, Bogi gyermeke, Ábel. 

Puskás Peti a közösségi oldalán vallott teljes őszinteséggel a gyermekvállalás árnyoldalairól – szúrta ki a Blikk. ,,A világ legcsodálatosabb feladata apukának lenni, a legnagyobb öröm, hogy Bogival szülők lehetünk. Talán a legfontosabb, amit adhatunk Ábelnek, hogy egy erős és szeretetteljes kapcsolatban vállaltunk babát, és minden pillanatban azon is vagyunk, hogy ezt megőrizzük, mert már nem csak kettőnkről van szó” – mesélte Peti. 

És ez az a helyzet az énekes szerint, amire ebben az elkényeztetett világban nem lehet felkészülni: nőként azért, mert egy új élet fejlődik a testedben, férfiként meg azért, mert a problémák sokszor egy cinikus mondattal el vannak intézve, hogy „na, majd meglátod, amikor te leszel az utolsó a sorban.

,,Rengetegszer voltam fáradt, elgyötört, túlérzékeny, sőt, magányos a várandósság alatt, és emiatt sokszor gyötört a bűntudat, a lelkiismeretem, hogy már most rossz apa vagyok, rossz férj, mert még meg se született, én mégse bírom a feladataim terhét. 

Nem is nagyon beszéltem erről senkinek (maximum megjegyeztem félig viccesen, hogy a kispapákkal nem törődik senki), mert úgy éreztem, a feleségemet a testi-lelki változások miatt nem terhelhetem tovább, a család előtt pedig nem akarok önzőnek tűnni, hogy miközben Bogi egy babát hord ki, az én problémáimmal kelljen törődni" – tette hozzá őszintén.

Úgy véli, nehéz szülővé válni. De abban a világban, ahol azt mondják, zabálj, amennyit akarsz, majd a gyógyszerek lefogyasztanak úgyis, mégse szabad elfelejteni küzdeni a leggyönyörűbb dologért: a gyerekedért, a feleségedért, a családodért – zárta Instagram-posztját.