Szórakoztató műsor

Tánc a halhatatlanságba! Megvan a Dancing with the Stars fináléjának forgatókönyve

2023.11.30. I 19:50
Szombat este utolsó adásához érkezik a Dancing with the Stars negyedik évada, most pedig a TV2 népszerű táncos show-műsorának történetében először emelheti majd férfi híresség magasba a győztesnek járó trófeát.

A látványos fináléra fáradhatatlanul, nem kevesebb mint három-három koreográfiával készül a még versenyben lévő Krausz Gábor, Marics Peti és T. Danny, ugyanakkor a döntőben viszontláthatjuk majd a korábban kiesett párosokat is, továbbá egy grandiózus közös produkcióval készül a Dancing with the Stars előző három nyertese: Gelencsér Tímea, Tóth Andi és Csobot Adél.

A sokak által várt döntőben Krausz Gábor Mikes Annával, Marics Peti Stana Alexandrával, míg T. Danny Lissák Laurával táncol a nézők kegyeiért. Itt ugyanis már csakis a nézőkön múlik az, hogy ki örülhet majd a győzelemnek. Ördög Nóra, Juronics Tamás és Szente Vajk az utolsó adásban már csak véleményezi a látottakat.

A három produkció úgy áll majd össze, hogy minden páros egy vadonatúj koreográfiával és egy korábbi produkcióval is fellép majd a parkettre, ami a zsűri kedvence volt. Ezek után szavazás veszi majd kezdetét, és a beérkezett nézői szavazatok alapján a két legjobbnak bizonyuló páros harmadjára is a színpadra lép majd, hogy eltáncolja a legelső adásban látott koreográfiáját.

Ezután derül majd csak ki, a Dancing with the Stars negyedik évadában ki lett a parkett királya. A nézők már most voksolhatnak kedvenceikre, hiszen az emelt díjas telefonszámok már élnek.

A Dancing with the Stars döntője egy fergeteges nyitánnyal robban be szombat este; egy különleges produkcióval visszatérnek a korábban kiesett párosok; valamint egy lenyűgöző extra produkcióval táncparkettre lép a korábbi évadok három győztese: Gelencsér Tímea, Tóth Andi és Csobot Adél.