Szórakoztató műsor

Polgárpukkasztás! Kiakasztja ruhakölteményeivel a nézőket Köllő Babett

2023.11.30. I 12:20
A népszerű díváról most nem igazán vannak jó véleménnyel a követői.

„Hétről hétre megújulás. Ez minden nő álma” – írta ki Köllő Babett Instagram-oldalára nemrég, és ez valóban így is van. A Sztárban sztár leszek! mentora ugyanis hétről hétre sokkol mindenkit extravagáns költeményeivel, amit saját tervezője, stylistja álmod meg neki.

Idén volt már: királynő, rocker, amazon, feszített már tetőtől talpig bőrben, sőt olyan ruhát is hordott már, ami úgy nézett ki, mintha csak madarak tartanák azt. A műsor egyik legutóbbi adásában egy kígyós költeményt viselt. A ruhát büszkén meg is osztotta Instagram-oldalán, de lehet, inkább nem kellett volna. 

Rengeteg negatív kommentet kapott rá, olyan is volt, aki leírta: soha nem gondolta, hogy lesz valami, ami nem áll jól Babettnek, de ezzel most nagyon mellényúltak. 

Babett, eskü sosem gondoltam volna, hogy lesz olyan ruha, ami még rajtad sem áll jól....ezt a lehetetlen küldetést is teljesíteni tudta a stylist. Elismerésem neki, de még inkább neked, hogy vállaltad a viselését. Téged szeri, de a ruha botrány - fogalmazott egy rajongó.

Soha nem hittem volna, hogy rosszul lehetek egy ruhától..., megtörtént – írja egy másik követője.

Babett, te szép vagy, csinos vagy – a stylist viszont végre felmondhatna. Rettenetes agymenései vannak, ez is egy újabb rémség. Szörnyű, nincs jobb szó rá.

Volt olyan is, aki szerint alapvetően a kígyómintás ruhával nem lett volna gond, de a sok kígyó rajta már nagyon nagy túlzás. Összességében mindenki azt közölte vele: ő nagyon csinos nő, és vicces is, de ez a kinézet most nagyon nem jött össze.

Nos, azt nem áruljuk el előre, hogy ma este mit fog viselni a Life TV képernyőjén, amikor vendégként lesz főszereplője az Összezárva Hajdú Péterrel produkciónak. Látványban ugyanakkor nem lesz hiány, ugyanis Köllő Babett twerkelni tanítja a műsorvezetőt az ottalvós műsorában. 

A díva megmutatja Hajdúnak, hogyan kell feneket rázni. A színésznő megmutatta, hogyan kell „hájat röcögtetni” és néhány figurát is mutatott. A kamerák szerencsére ráközelítve is megörökítették a pillanatot…

Élete legledérebb fotózására is visszaemlékezett Köllő Babett. Az FHM magazinban megjelent képei közül egyet láthattunk is a beszélgetés közben. Hajdú Péter a mellműtétjeiről is kérdezte vendégét, ebből összesen hármat tudhat maga mögött Babett.