Magazin

Feleségek szócsatája! Csobot Adél és Rácz-Gyuricza Dóri is kiállt a férje mellett

2023.11.30. I 14:25
Úgy tűnik, nemcsak Rácz Jenőt és Istenes Bencét ragadta el az indulat, de az asszonyok sem bírtak már lakatot tenni a szájukra.

A múlt hét vasárnapi Rácz-Istenes bokszmeccsen csak úgy forrtak az indulatok, amelyek azóta sem csillapodtak, ugyanis hiába kapott össze a két tévés, Jenő nem fogadta el Bence bocsánatkérését. Az alulmaradt tévést a mérkőzés után azonnal elővették, mert nem fogott egyből kezet Rácz Jenővel, mire Istenes Bence elárulta, a séf ordenáré dolgokat kiabált neki.

Nos, immár a hátországot biztosító feleségek sem maradtak ki a szájkaratéból, mindkét asszony a közösségi oldalán állt ki a médiafigyelem középpontjába került férjeik mellett.

Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóri az egy napig megnézhető Instagram-sztorijában elárulta, hogy bírja elviselni, hogy mennyi támadást kap a szerelme.

"Amikor a szerelmedet bántják, az elviselhetetlen. Ha fizikailag, ha lelkileg érik az ütések, azt én is megérzem. Jenő nemcsak életem szerelme, de egy példaértékű férfi, séf, üzletember, sportoló, apa. Legszívesebben mindenkit bevinnék a ringbe megvadult oroszlánként, aki a szájára veszi! 

De ez nem az én harcom. Én hátország vagyok most, hogy Ő jól legyen, hogy toljam, támogassam, tűzön-vízen át! Ne felejtsd, amiket kimondasz, vagy leírsz, téged minősít! Főleg vadidegenektől, meg kamuprofiloktól. Ha ideges vagy, fuss inkább egy kört" – fogalmazott a sztárséf felesége.

Csobot Adél a meccs után azt írta a séf győzelmével kapcsolatban, „minden van, csak igazság nincs”. Most posztot is szentelt ennek a témának. „Istenes Bence, ugye tudod, hogy rengetegen vagyunk melletted, akik látunk téged, meghallunk téged és mindenféle kérdés nélkül támogatunk?!” – írta közös szelfijük mellé.