Párkapcsolat

Széna vagy szalma? Betti: „Hamarosan lezárjuk ezt a mostani helyzet…”

2023.11.29. I 18:45
Sokaknak feltűnt, hogy a kezdeti lelkesedésük után egyre kevesebb időt tölt együtt Jákob Zoli és választottja. 
Már napok óta azt találgatják, hogy máris szakíthatott Jákob Zoltán és választottja, Hajnal Bettina, hiszen minden jel erre utal. A pletykák nem állnak valójában túl messze az igazságtól, azonban a műkörmösként dolgozó nő elárulta, hogy miért nem töltenek együtt több időt, és szerinte milyen jövő vár kettejükre.

„Tartjuk a kapcsolatot telefonon. Én folyamatosan dolgozom, reggeltől estig, napi 12 órát. Emiatt sem tudott még kibontakozni a kapcsolatunk. Nehezen tudunk összehozni programokat. Nekem van egy 8 éves kislányom, és vele vagyok esténként. 

Találkoztunk már pár alkalommal, randiztunk és nagyon örülök, hogy egy olyan oldalát is megismerhettem, amit a műsorban nem. Neki ez a dubaji út most egy spontán utazás volt. Kivitelezhetetlen lett volna, hogy vele menjek, mert nekem a vendégeim hónapokkal előre be vannak írva a naptáramba" - magyarázta Hajnal Bettina.

Azonban a milliárdos már a második külföldi luxusutazását tölti a barátnője nélkül. Korábban azért utazott Dubajba a barátnője nélkül, hogy eldöntse, merre tart a kapcsolat, hiányzik-e neki Betti, és ezt előre meg is beszélték, hogy hazatérérése után egy hosszabb beszélgetést folytatnak arról, van-e közös jövőjük, azonban ez a beszélgetés még várat magára.

„Hosszú útra indulok az egyenlítő túloldalára, bele a nyár közepébe. Nemsokára Mauritiusról jelentkezem” - írta friss bejegyzésében, ahol hiába kérdezik a kommentelők a barátnőjéről, de ezekre a kérdésekre nem válaszol.

„Szerintem ő már készen áll a döntésre, és hamarosan lezárjuk ezt a mostani helyzet. Nem tudom, hogy érez irántam és el akar-e mélyülni ebben a kapcsolatban, vagy abbahagyjuk az ismerkedést is. Én várom a folytatást! Nekem kialakult a műsor alatt a szerelmi érzés iránta, de ez mostanra már átalakult" - mondta a Nagy Ő győztese, aki tisztában van azzal, hogy Jákobnak sok elintézetlen dolga van még, és akkor fognak találkozni, ha azokat már megoldotta.