Magazin

Stressz és buktatók! Évek óta pszichológushoz jár Schoblocher Barbara

2023.11.29. I 16:35
A Blahalouisiana énekesnője intenzíven jár terápiára, elmondása szerint ezzel komoly célja van.

Schoblocher Barbarát a legtöbben a Sztárban sztár kilencedik évadában ismerhették meg, azonban neki a sikerek, csillogás és hírnév mellett az évek során rengeteg stresszel és buktatóval is szembe kellett néznie.

A megszámlálhatatlan éjszakai fellépések, a feszített munkatempó és az előadói lét nehézségeit Schoblocher Barbara is érzi saját magán, aki pszichológus segítségét kérte, hogy a rá nehezedő nyomást kezelni tudja – mondta el a Bors magazinnak.

A Blahalouisiana énekesnője fontos küldetésének érzi azt, hogy minél több embert arra inspiráljon, hogy a saját lelkükkel és önmagukkal merjenek találkozni, többet foglalkozni. Az önismeret nagyon fontos dolog az életünkben, és Barbi is fontosnak látja azt, hogy a mentális egészsége érdekében tegyen is lépéseket. Immár négy és fél éve rendszeresen jár pszichológushoz.

"Az önismeret az egy nagyon jó dolog és erre mindenkinek szüksége lenne. Persze van olyan is, aki saját magától fel tudja dolgozni az őt ért dolgokat, de egy szakember segítsége az mindig jól jön, mert vezet az úton. Azt gondolom, hogy az előadóművészetnek egy nagyon fontos eleme az önismeret. Jelenleg intenzíven járok terápiára, ugyanis amikor egy kicsit több időm van, akkor megengedhetem magamnak, hogy szétszedjem magam darabokra. A beszélgetések után mindig úgy érzem, hogy sikerült összeraknom egy részemet, a lelkem a testemet utolérte" – mondta az énekesnő.