Magazin

Térdműtét! Operálni kellett Péter Szabó Szilviát

2023.11.28. I 15:30
A Nox énekesnője már otthon lábadozik, jelenleg mankók segítségével közlekedik, és nagyjából szűk egy hónap, mire újra teljesen rendbe jön a térde. 
Szilvi a közelmúltban a közösségi oldalán az Uzsoki utcai kórházból posztolt a 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában. Mint megtudtuk, aznap operálták meg a lábát.

– Jó ideje gondok vannak a térdeimmel. Az elmúlt hét esztendőben egy-két évente kellett járnom hialuronsavas injekciózásra. A balt térdem 16 évvel ezelőtt meg kellett már műteni, most pedig a jobb következett. Nem volt semmi konkrét sérülésem, rossz mozdulatom, ahogy emlékszem, egyszerűen csak azt éreztem, hogy egyre jobban fáj. Aztán már nem bírtam rendesen behajlítani, ha felálltam, négy-öt lépést kellett tennem, mire rendesen ki tudtam nyújtani – mondta a Blikknek az énekesnő, aki felkereste az orvosát. 
Az MRI-vizsgálat után egyértelműen kiderült, hogy szétszakadt a porc a jobb térdében, így operálni kell. A beavatkozás nagyjából egy órán át tartott, amely során két bemetszést ejtettek a térdén. Az énekesnőnek egy napot kellett a kórházban töltenie, de szombaton már haza is térhetett családjához, ahol azóta is gondosan ápolják őt, lesve minden kívánságát.