Szórakoztató műsor

Se veled, se nélküled! Gáspár Zsolti előbb elvált a feleségétől, majd újra elvette

2023.11.28. I 12:20
A Farm VIP házigazdája 26 éve van együtt két gyermeke édesanyjával, Filoménával, akivel májusban másodszor összekötötte az életét.

Annak ellenére, hogy a Gáspár családot egy ország ismeri, Gáspár Győző testvérének párját és gyerekeit csak ritkán szoktuk látni a nyilvánosság előtt. Gáspár Zsolti annyira óvja a szeretteit a nyilvánosságtól, hogy még beszélni sem szokott sűrűn róluk.

Gyermekei édesanyját, Filoménát még sosem láthatta a nagyközönség. Kapcsolatuk 26 évvel ezelőtt kezdődött. Korábban már oltár elé álltak, de el is váltak. 2023 tavaszán viszont ismét kimondták az igent.

A Farm VIP házigazdája azt is elárulta, párja miért nem akar szerepelni a nyilvánosság előtt. „Megmaradt egyszerű királylánynak, nem szereti a csillogást-villogást. Az esküvőn látta először a nagyközönség, amiből volt is vitánk, de reméltem, az oltár elől nem szalad el. Szerencsére nem…”

Gáspár Zsolti lesz ma este a Life Tv Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége, ahol arról is beszélt, hogy miből él akkor, amikor éppen nem tévézik. Győzike öccse őszintén osztotta meg élete legnagyobb örömeit és gondjait. Arról a sokakat foglalkoztató kérdésre is választ adott, hogy miért árulja a házát.