Szórakoztató műsor

Nem tett lakatot a szájára! Szegedi Fecsó edzője beszólt Héder Barnának

2023.11.28. I 16:35
A műsorvezető szerint nem volt súlyos a vállalkozó által benyelt ütés, erre Bacskai Balázs közölte, legközelebb próbáljon ki egy hasonló erősségű pofont, mint amilyenbe Szegedi is belenézett, akinek egyébként eltört az orra.

Vasárnap került sor a Sztárbox idei évadának első elődöntőjére. Férfi nehézsúly kategóriában Brasch Bence és Szegedi Fecsó mérte össze a tudását a szorítóban, a meccset végül a színész nyerte, aki egy akkora jobbost is kiosztott az üzletembernek, hogy az orvosi személyzetet is behívták a ringbe.

Amíg Szegedi a ring sarkában lábadozott az orvosi vizsgálat közben, Héder Barna odalépett a csapatához, majd kifejtette, hogy ő nem látta olyan nagynak az ütést, ami végül a verseny végét jelentette az üzletember számára.

„Az volt számomra érdekesnek egyébként, hogy nem tűnt akkorának a kiütés, mint amennyire most a következményei. Bár én Fecsón nem látom” – vélekedett a műsorvezető.

Héder ezt követően Szegedi edzőjéhez, Bacskai Balázshoz fordult, hogy a mentoráltja állapotáról érdeklődjön.

Regenerálódik. Benézett sajnos egy nagy pofont és ez lett a vége. Ha te nem láttad nagynak, esetleg próbáld ki legközelebbfelelte Bacskai, mire Héder megköszönte a lehetőséget, de úgy fogalmazott, neki „lehessen inkább csak a szája nagy”.

Szegedi Fecsót a vasárnap esti Sztárbox mérkőzése után kórházba kellett szállítani a kiütését követően. – Mint akit agyonvertek – válaszolta Fecsó a Fókusz kameráinak a bokszmeccset követően arra a kérdésre, hogyan érzi magát.

Fecsó már a ringben is orvosi ellátásra szorult, percekig ápolni kellett. A helyszíni orvosi stáb egyik tagja szerint a vállalkozó látászavarra és kisebb szédülésre panaszkodott, így nem volt kérdéses, hogy a meccs után kötelező kivizsgálásra kell mennie.

Brasch Bence még a mentőautóhoz is kirohant, hogy megnézze, Fecsó milyen állapotban van. Végül kiderült, az üzletember orra eltört. Néhány éve már volt egy orrplasztikája, ezért könnyen lehet, hogy ismét kés alá kell majd feküdnie.