Szórakoztató műsor

Nagy visszatérés! A Dancing with the Stars döntőjében táncra perdülnek az elmúlt évadok győztesei

2023.11.28. I 11:15
Nem akármilyen bejelentést tettek a Dancing with the Stars legutóbbi adásában a műsorvezetők: minden eddiginél nagyobb show várható a döntőben, ugyanis visszatérnek az előző évadok győztesei.

A Dancing with the Stars idei elődöntője volt az egyik legszorosabb mind közül, hiszen a top 4 páros közül már nehezen lehetett megmondani, hogy kik fogják delegálni magukat a döntőbe a legjobb 3 közé. Végül Radics Giginek és Baranya Dávidnak ért véget a verseny a finálé kapujában, akik egy cseppet sem szomorkodtak a búcsúzásnál, ugyanis rengeteget adott nekik a műsor.

Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna a döntő előtt még egy hatalmas titkot is elárult, mégpedig azt, hogy a tavalyi szériához hasonlóan ezúttal is visszatér Tóth Andi a táncos show-műsorba, de most nem egyedül, hanem a másik két győztessel, vagyis Gelencsér Timivel és Csobot Adéllal.

"Nincs finálé sztárvendégek nélkül, idén pedig három is érkezik hozzánk és most lehull a lepel a kilétükről. Három olyan hölgy fog táncolni a Dancing with the Stars színpadán, akik még soha nem táncoltak egyszerre itt. A hölgyek egyenként is bombaként robbantak itt, a parketten, de mi lesz, amikor egyszerre ropják?" - jelentették be sejtelmesen a műsorvezetők.

Az biztossá vált tehát, hogy a három gyönyörű lány közösen szántja majd fel a parkettet tőlük megszokottan a legnagyobb odaadással.