Ünnepi hangulatban! Már a karácsonyra készül Győrfi Pál

2023.11.27. I 12:20
Már november végén megjelennek az első ünnepi dekorációk az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének otthonában. 
Mint oly sokaknak, Győrfi  Pálnak is az év legszebb ünnepe a karácsony, amit szeretetben és békességben tölt együtt a családjával. Feleségével december 23-án, az éj leple alatt állítják fel a karácsonyfát, hogy másnap reggel a gyerekek már teljes pompájában lássák. Ha eljön a szenteste, Győrfi Pál és családja számára nemcsak a közös vacsora számít hagyománynak.

“Az ünnepi menü elkészítése eddig a feleségem feladata volt, idén azonban már én is besegítek. A gazdag ételsorban nálunk minden évben helyet kap egy könnyebb étel is, amiből akár sokat is ehetünk, például rakott zöldségek vagy saláták” – mesélte Győrfi Pál.

Bár karácsonykor többféle étel is az asztalukra kerül, ha mostantól csak egyféle ünnepi fogást ehetne, biztosan a töltött káposztát választaná.

Győrfi Pál elmondta, hogy mióta nagycsaládos apává vált, sokkal gyönyörűbb ünnep a karácsony: a szóvivő szívesen emlékszik vissza a rajzokra, melyeket gyermekei készítettek ajándékba, azonban számára az jelenti a legszebb ajándékot, amikor látja az örömöt az arcukon. Ezt tudva nem meglepő, hogy az idei karácsonyra Pál egészséget és sok együtt tölthető időt kíván maguknak. 
Egy biztos, ma este a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában Győrfi Pálnak teljesen új oldalát ismerhetik meg a nézők. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője lúdláb tortával és koronavírus figurával is kosárra dobott, énekelt, zongorázott és olyan történeket mesélt el az életéről, amiket korábban még nem.