Szórakoztató műsor

Ringháború! Rácz Jenő hatalmas csatában vett elégtételt Istenes Bencén

2023.11.27. I 09:05
Fantasztikus meccsekkel folytatódott a Sztárbox, az első elődöntők hatalmas sikert arattak a nézők körében.

Óriási izgalmak közepette kezdődtek el vasárnap este a Sztárbox elődöntői. Elsőként a női könnyűsúly kategóriában versenyző Berki Mazsi és Janicsák Veca feszültek egymásnak. Mindketten óriásit küzdöttek, Mazsi azonban lehengerlő volt: taktikusan, látványos bunyóval kerekedett a harcias Veca fölé, így végül egyhangú pontozással győzött.

Óriási csatával folytatódtak a Sztárbox, hiszen a nehézsúlyú kategóriában versenyző Szegedi Fecsó és Brasch Bence csapott össze a sokak által várt meccsen – az első találkozójukon mindketten kiütéssel nyertek rapper ellenfelük ellen –, amely igazán emlékezetesre sikerült.

A ringben mindketten hatalmas ütéseket indítottak, miközben jól is védekeztek, azonban Brasch Bence még erőteljesebb volt: folyamatosan őrölte fel Fecsó erejét, míg végül a második menetben kiütötte őt. 
A legjobban várt meccsre került sor a nap végén, amikor az egymásra kihegyezett Rácz Jenő és Istenes Bence lépett szorítóba. Azt a felvezetés alapján lehetett sejteni, hogy mindketten a másik megsemmisítésére fognak törekedni. Ugyanis előbb a sztárséf üzengetett a műsorvezetőnek, aki első, győztes meccsét követően nyilvánosan kihívta Jenőt.

Majd jött a szerencsétlen kommunikáció Bencétől, és a két fél kapcsolata végleg elmérgesedett, annyira, hogy a séf nem fogadta el a műsorvezető bocsánatkérését. A ringben aztán hatalmas csatát vívtak, de nemcsak az ökleikkel, hanem verbálisan is mindent bevetettek a másik ellen. Az idei Sztárbox messze legjobb meccsét végül pontozással Rácz Jenő nyerte.

A ringháború azonban ezzel nem ért véget, hiszen Istenes Bence az eredmény kihirdetését követően nem fogott kezet legyőzőjével – kis idő múlva megtette –, és ezt azzal indokolta, hogy Jenő az egész meccs alatt sértegette őt. A győztes azt elismerte, hogy a színvonalas csatában mindkét fél sok „mocsokságot” bevetett a másik ellen.