Szórakoztató műsor

Érzékeny búcsú! Radics Gigiék kiestek a Dancing with the Starsban

2023.11.27. I 10:10
Megvan a három döntős páros a Dancing with the Starsban.

Az elődöntőben T. Danny és Lissák Laura, Marics Peti és Stana Alexandra, Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint Radics Gigi és Baranya Dávid párosa küzdött meg a döntőbe jutásért.

Az elődöntőben a zsűri már senkit sem menthetett meg, így minden a szavazatokon múlott. A döntőbe T. Danny és Lissák Laura, Marics Peti és Stana Alexandra egyenesen jutott be, így ők megnyugodhattak.

A veszélyzónába Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint Radics Gigi és Baranya Dávid került, így a közönség a két páros közül dönthetett, kinek adnak esélyt a fináléban. A nézők végül Radics Gigit és Baranya Dávidot küldték haza, így számukra véget ért a verseny, a döntősökhöz pedig Krausz Gábor és Mikes Anna csatlakozott.

A táncos nagyon elégedett a teljesítményükkel, az énekesnő pedig nem bánja, hogy számukra vége a műsornak, kislánya ugyanis már nagyon hiányolta őt.

„Hiányol, tehát az nem titok, hogy nehezen lehetett most már az elmúlt hetekben megoldani, hogy összeegyeztessem az életemmel a táncot és most már nagyon-nagyon jó lesz, hogy újra mellette tudok lenni, de hogy már nagyon vágyom arra, hogy velem legyen. Már nagyon hiányzik" − mondta Radics Gigi.