Párkapcsolat

Árulkodó jelek! Egymásba szeretett Krausz Gábor és Mikes Anna?

2023.11.27. I 19:50
Mindenki azt találgatja, hogy a közös munka során tényleg egymásba szerethetett-e a séf és a táncosnő.

Hetek óta mindenki arról beszél, vajon nemcsak a táncparketten, hanem már a való életben is egy párt alkothat-e Mikes Anna és Krausz Gábor. Nos, a feltételezés látszólag nem alap nélküli: a TV2 Dancing with the Stars szombat esti elődöntőjében ugyanis ismét izzott a levegő a páros között. Első táncuk közben úgy tűnt, elcsattant közöttük egy csók, majd a második körben ­szerelmes rumbát adtak elő, akkor szintén fülledt volt a hangulat.

De nemcsak a parketten, hanem a színfalak mögött is folyamatosak voltak közöttük az érintések, puszik, összebújások, szerelmes pillantások, hosszú másodpercekig tartó ölelések, simogatások. A szünetekben is mindig együtt távoztak majd tértek vissza a stúdióból.

Bármikor is kérdezték az elmúlt hetekben Krauszt és partnerét arról, hogy milyen kapcsolat is van közöttük, soha nem adtak egyértelmű választ. Sokat sejtető kijelentéseket viszont annál inkább. Krausz Tamás egyik közeli barátja is úgy gondolja, a séf Tóth Gabival való válása után ismét társra talált.

– Gábor életébe a lehető legjobbkor jött ez a műsor. Nagyon maga alatt volt tönkrement házassága után, de a táncnak és partnerének köszönhetően teljesen kicserélődött. Újra vidám, jókedvű és a szemei is csillognak. Azt gondolom, ehhez sok köze van Annának is, akivel nagyon közel kerültek egymáshoz. Gábor ahogy én ismerem, akkor szokott ilyen lenni, ha szerelmes – fogalmazott sokatmondóan a séf barátja.