Magazin

Luxusjárgány! Jákob Zoltán 200 milliós Ferrarija: az övé az egyetlen ilyen autó Magyarországon

2023.11.26. I 17:20
Egész flottája van luxusautókból, s újabb csodakocsikkal gyarapítja azt.

Magyarországon elsőként büszkélkedhet a világ leggyorsabb SUV-jával Jákob Zoltán. A milliárdos egy évig várt a Ferrari Purosangue-ra, amit az összes extrával együtt közel 200 millió forintért vásárolt. Jelenleg egy titkos garázsban van a luxuscsoda, mivel az idei Nagy Ő csak másfél hét múlva veheti birtokba.

Zoltán azonban nem tudta megállni, és pár perc erejéig megleste a régóta várt Ferrari városi terepjárót. Mint mondja, hihetetlen érzés volt beleülni a minden extrával felszerelt, vadonatúj kocsiba, amely már a negyedik autója a patinás márkától.

– Olaszországból hozták, pár napja érkezett meg. Nincs még nálam, mert amint legördült a kamionról, szervizüzemmódba került. Minden szempontból fel kell még készíteni az átadásra. Kap még egy kemény kavicsvédő fóliát a külseje és a szélvédő, ráteszik a téli kerekeket, és az egyedi rendszámom sem készült még el rá – újságolta Jákob, aki a jövő héten Mauritiusra repül, így csak az azt követő kedden kerül sor az ünnepélyes átadóra, ahol leleplezik a 200 millió forintot érő autócsodát.