Szórakoztató műsor

Szigorú bajnok! Kovács Kokó István komoly húzóneveket húzatott ki a Sztárboxból

2023.11.25. I 11:10
Azt kérte a csatornától, szerződéskötés előtt hadd véleményezze a szereplőjelölteket.

Kovács Kokó István, a Sztárbox szupervizora a #Bochkor című, vasárnap látható műsorban elárulta: határozott kéréssel fordult az RTL vezetőihez a bokszműsor castingjával kapcsolatban – adta hírül a 24.hu.

Én azt kértem, hogy mielőtt szerződnének a sztárral, vigyük le az edzésre, találjunk neki egy edzőt, kezdje el az edzéseket, és én hadd nézzem meg egyszer-kétszer, és hadd mondjak róla véleményt. Még a szerződése előtt idézi a naphire.hu Kokót. Mint kiderült, az ökölvívónak igaza volt, ugyanis számos híresség fennakadt ezen a rostán.

Volt olyan, akire azt mondtam: gyerekek, lehet, hogy húzónév, lehet, hogy szuper jól el lehetne vele adni, de nincs értelme, mert nem fogja tudni ennek a sportágnak a szellemiségét feldolgozni. És vagy elsírja magát már a bevonulásnál, vagy az első pillanatban egy hátraszaltóval kiugrik a szorítóból – mesélte a szupervizor, aki arról is beszélt, az edzésbe állt hírességeket nem mindig merték keményen megütni az igazi ökölvívó edzőtársak.

Volt olyan lány versenyző, aki kérte, hogy beszéljek azokkal a kesztyűpartnerekkel, akiket mi szereztünk, hogy ne tiszteljék őt ennyire, mert úgy nem fogja megtanulni és nem fogja megszokni ezeket a pofonokat. Hanem bánjanak vele úgy, mintha nem is tudnák, hogy ő milyen énekes, vagy milyen műsorvezető – közölte Kokó.