Szórakoztató műsor

Ringháború! Istenes Bence és Rácz Jenő balhéja már megállíthatatlan

2023.11.24. I 09:05
A műsorvezető és a sztárséf bokszmeccse valóságos csata lesz a vasárnapi Sztárboxban.

Vasárnap Rácz Jenő és Istenes Bence között egy lassan vérre menő mérkőzést láthatunk majd a Sztárbox elődöntőjében. A két híresség között napok óta megy a szájkarate, így már mindenki nagyon várja, hogy összecsapjanak a ringben. 

Istenes egy Instagram-történtet is közzétett, melyben a követői bátorító üzenetei voltak olvashatóak. Akadt köztük azonban Rácz Jenőről szóló rasszista, illetve más gyűlöletkeltő komment is, így a tévés törölte a bejegyzést, miután a sztárséf – teljesen jogosan – tiltakozott emiatt.

Bár Istenes állítása szerint véletlen volt az egész és elhatárolódik az ilyesfajta megnyilvánulásoktól, sokan kiakadtak a műsorvezetőre. Van is alapjuk erre, ugyanis az említett és már eltávolított bejegyzés több komment összeszerkesztéséből állt, azaz nem kerülhetett bele véletlenül a rasszista megjegyzés.

Egy biztos, a Kabát Pétert brutálisan kiütő Rácz Jenő hasonlóra készül most vasárnap, és nem titkolja, a ringben akar elégtételt venni Istenes Bence posztja miatt. Természetesen a műsorvezető – miután a sztárséf nem fogadta el a bocsánatkérését – sem titkolja, ha csak egy módja lesz rá, akkor a válogatott focista sorsára juttatja ellenfelét.