Szórakoztató műsor

Letett pohár! Ambrus Attila többé már nem viszkis

2023.11.24. I 12:20
A mindenki által csak Viszkisként ismert Ambrus Attila a jövőben szeretne mindennemű alkoholtól megszabadulni.

Ambrus Attila a demencia tüneteivel küzd, így amikor iszik, szinte teljes a képszakadás számára. Emiatt most arra az elhatározásra jutott, hogy soha többet nem nyúl alkoholhoz. 

„Régen nagyon sokat ittam, kellett a bankrablásokhoz a szesz, akkoriban alkohollal enyhítettem a problémáimon. Ez egyfajta menekülés volt, de utólag persze okos az ember. Azért valljuk be, ez egy nagyon kemény műfaj, amikor fegyverrel rohangálsz, bármi megtörténhet, ezért is ittam, mert akkor letompultak az érzékszerveim, és nem foglalkoztam a következményekkel” – nyilatkozta a volt bankrabló a TV2 Mokkában. 

A börtönbüntetését letöltő Ambrus ugyan 13 évig tiszta volt az elzárása miatt, a szabadulást követően újra hamar az üvegért nyúlt.

„Bent voltam 13 évig, az idő alatt nem ittam, azonban azóta nagyon sokat járok különböző helyekre, hétköznap munka, hétvégén pedig piacozás. Ilyenkor az ember óhatatlanul, ha alkotói válságban szenved, 1-2 vagy 3-4 felest betol. Most viszont eljutottam arra a szintre, hogy vissza kell fognom magam, ugyanis van két kisbabánk” – mondta a még Viszkis.

Hogy koccintott-e Hajdú Péterrel, azt mindenki megtudhatja a Life TV-n ma este az Összezárvából. Sokat mesélt bankrabló múltjáról, de hozzátette: nem büszke ezekre a történetekre. A börtönben töltött évei alatt befejezte a középiskolát, lediplomázott, szakmát tanult, majd szabadulását követően megtalálta a szerelmet, és családot alapított. Az ő története példa arra, hogy sosem késő jó útra térni!