Szórakoztató műsor

Drága pofonok! Milliókért püfölik egymást a celebek a Sztárboxban

2023.11.24. I 19:50
Hihetetlen, mennyi pénzt tesznek zsebre az egy estés élő műsorban.

Míg év elején a hazai előadók fellépési díjairól szivárgott ki egy hajmeresztő lista, addig a story.hu elsőként bukkant rá az RTL legnézettebb műsorának, a Sztárbox szereplőinek állítólagos gázsijára az interneten.

Persze azt eddig is sejteni lehetett, hogy kedvenc celebjeink nem ingyen és bérmentve viszik vásárra a bőrüket, ráadásul a legtöbben már fél éve kőkeményen készülnek arra, hogy a mérkőzésen a legjobb formájukat hozzák. Ott van például a vasárnap majd valóságos ringháborút vívó Rácz Jenő és Istenes Bence, akik elsőként vetették bele magukat az edzésekbe, de a lányoknak sem kell szégyenkezniük, hisz mindannyian profi felkészítést kaptak.

Na de lássuk, hogy pontosan mennyiért izzadtak az edzéseken, és mekkora összegért verik egymást bucira a celebek a Sztárbox ringjében. A Redditen terjedő információk szerint a sztárok nem kevesebb mint havi 2 millió forintot kaptak a felkészülés során, míg az élő adásokért, pontosabban a négyszer kétperces fordulókért 5, illetve 10 millió forint üti a markukat attól függően, hogy megnyerik, vagy éppen elveszítik a mérkőzést. Csoda, hogy a ringben nincs barátság?