Szórakoztató műsor

Összeomlás! Rékasi Károly: „Úgy éreztem, hogy megfulladok, és ezek a dolgok megölnek”

2023.11.23. I 18:45
Egy súlyos balesettel és 12 műtéttel a háta mögött döntött úgy a színész, hogy 61 évesen kipróbálja magát a Farm VIP-ben. 

Már a első adásban láthatták a TV2 nézői, ahogy elsírja magát Rékasi Károly egy feladat közben, de kiderült, hogy a forgatás után is nehéz napokat, éjszakákat élt át. Nagyon megviselte lelkileg a forgatás, erről most a hot!-nak beszélt. Elmondta, hogy konfliktushelyzetben képes elfogadni a másik álláspontját, illetve azt is, hogy érzelmileg mennyire megviseli, ha nem sikerül egy feladat.

„Volt olyan pillanat, amikor nem láttam át, hogy bármiben is hibáztam volna, mégsem sikerült a feladat, és összeomlottam. Nem akartam csalódást okozni azoknak az embereknek, akik szeretnek, és akik bíznak bennem. Ez nagyon pokoli érzés volt. Nem szégyellem, sírtam, mint a záporeső.

Egész életemben igyekeztem férfi módjára viselkedni és másoknak támaszt nyújtani, de amikor ennyire mély érzések találnak meg, akkor nincs felvett viselkedési forma. Akkor nincs az a sztereotípia, hogy egy férfi nem sírhat" – mesélte.

Annyira megrázta, hogy amikor már Gerda mellett lehetett, még akkor is voltak olyan éjszakák, amikor felugrott az ágyból, és elkezdte leszedni a kezéről a gyűrűjét meg a karperecét, amit a fiától kapott. 

„Majdhogynem letéptem ezeket magamról, mert úgy éreztem, hogy megfulladok, és ezek a dolgok megölnek. Volt, amikor ki kellett mennem és kinyitnom az összes ablakot, mert azt éreztem, hogy valami megfojt" – árulta el Rékasi