Szórakoztató műsor

Rablás! Lakatos Márkot a nyílt utcán fosztották ki

2023.11.22. I 12:20
Azt is elárulta, hogy nem Magyarországon vált a bűncselekmény áldozatává, hanem még nyaralása közben.

Lakatos Márk a nyáron Barcelonába utazott, de a spanyolországi tartózkodást két nap után rablók keserítették meg. A stylist-médiaszemélyiség természetesen minderről részletesen számolt be az Instagramon.

„Milyen boldog voltam hétfő reggel, amikor elindultam. Imádtam az első két napot Barcelonában. Aztán kedd este KIRABOLTAK. Egy motoros kitépte a kezemből a táskámat. A legelegánsabb főutcán. Hitelkártyák, készpénz, dokumentumok. Nanushka táska, edzőcucc... Szörnyű érzés. Úgy érzed, mintha összekoszoltak volna. Hibásnak érzed magad, egyből azt számolgatod, hogy mit rontottál el. Pedig egy bűnöző támadott meg és »erőszakolt meg«. Nem hagyom, hogy elrontsa a nyaralást ez a szemétség! Ért egy nagy nyereség is. Megerősített egy régi barátságot. Köszönöm, hogy mellettem vagy és segítettél!”

Lakatos Márk a rablás sokkoló élménye után mindenkit figyelmeztet, hogy vigyázzon magára. Erről ugyan nem, de számos más dologról őszintén beszélt a stylist a ma este a Life TV-n látható Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban. Hogy miről is lesz szó? Egy kis ízelítő abból, ami ránk vár ma este.

Kakashere pikáns módon, ikonikus Madonna-dal és fehér szőrmebunda: Lakatos Márk főzött, énekelt Hajdú Péternek, és még stílustippeket is adott neki. A szórakoztató perceken túl pedig az őszinte beszélgetésekre is jutott idejük a közösen eltöltött 24 óra alatt. Szó esett szexuális irányultságról, gyerekkorról, karrierről, személyiségvonásokról, csakhogy néhányat említsünk a teljesség igénye nélkül.