Párkapcsolat

Cáfolat! Tagadja a szakításról szóló híreket a Nagy Ő választottja

2023.11.22. I 19:50
Jákob Zoli és Betti szakításának híre futótűzként terjedt el a neten, az üzletember videói indítottak lavinát. 
Jákob Zoli két TikTok-videója indított lavinát a kommentelők körében: a felvételek alapján kezdett el terjedni a hír, szakítottak A Nagy Ő győztesével, Bettivel. A napokban az üzletember olyan felvételeket tett közzé a közösségi oldalán, amelyeket Dubajban készített. A képsorok egyikén sem tűnt fel Betti, ezután sokan kész ténynek vették, hogy szétmentek.

A 31 éves édesanya a Borsnak tisztázta, mi van köztük, miért nem szerepelt az említett videókon.

- Zoli nagyjából egy héttel azelőtt utazott Dubajba, hogy a TV2-n lement A Nagy Ő utolsó epizódja. Ergo nem lehettem ott vele a már eddig is unalomig ismételt okokból. Annyit tehettem, hogy jókat nevettem a szakításunkról szóló cikkeken, illetve talán egyszer jegyeztem meg annyit egy kommentre reagálva, hogy nem lehet vége egy olyan kapcsolatnak, ami valójában még el sem kezdődött - szögezte le.

Azzal folytatta, a következő időszak meghatározó lehet a kapcsolatukra nézve. Nem akar semmit sem elsietni, Jákob Zoltánnak és önmagának is igyekszik kellő időt adni.

- Ő 55 éves, és nem úgy jutott el oda, ahol tart, hogy hűbelebalázs módon hozott meg döntéseket. A kémia és az összhang megvan közöttünk, és azt hiszem, egy szoros barátság is kialakult már, mióta véget ért a műsor. Én a forgatások alatt megküzdöttem érte, és most nála pattog a labda…

Mindenesetre érdekes, hogy Jákob Zoltán viszont azt állítja, most van éppen Dubajban, ráadásul a kapcsolatukról gondolkodik.

„Most azért jöttem el pár napra Dubaiba egyedül, hogy tudjak merengeni a kettőnk kapcsolatáról...” – írta Jákob Zoltán, majd sejtelmesen folytatta: Miután visszatérek, lesz egy újabb nagy beszélgetésünk.

Hogy mi lesz a nagy beszélgetés tárgya, arra még nem derült fény, de az kiderült, hogy Magyarország 39. embere most nagyon is jól érzi magát a napsütésben, hiszen teljesen feltölti őt az, amikor akár csak pár napra is a télből nyárba tud menni.