Szórakoztató műsor

Sokkos állapot! Curtis: „Bárcsak én lettem volna ott Peti helyett”

2023.11.21. I 10:10
A rapper a ringbe érve azt látta a barátján, hogy nem tiszta a tekintete.

Ahogy arról beszámoltunk, Rácz Jenő kiütötte Kabát Petit a Sztárbox vasárnapi adásában. A volt focista egyik legjobb barátja, Curtis szinte sokkos állapotba került, amikor látta a ringben történteket - írja a Blikk.

"Ezt az érzést nem kívánom senkinek. Ezt kívántam: bárcsak én lettem volna ott Peti helyett" - nyilatkozta a lapnak a rapper. "Tudom, hogy Petitől ez az egész közeg távol áll. Pár hónapja, amikor felkérték, ő beleállt ebbe a dologba és tényleg lelkiismeretesen végigcsinálta a felkészülést, még a sérülése ellenére is. Addig az ütésig pedig helyt is állt. Nagyon sajnáltam a barátomat” - mondta.

"Pár méterről azt látni, hogy a legjobb barátod a szenvedő alanya ennek... szörnyű. De a másik fele az, hogy ez egy bokszmeccs, és ez benne van. Hála istennek, hogy nem volt semmi komolyabb probléma. De ez tényleg kemény leütés volt” - magyarázta Curtis.

"Amikor én felértem a ringbe, Peti már valamivel jobban volt. Az orvosi stáb azonnal érkezett és nagyon profin stabilizálták őt. Akkor már mondta, hogy »Jól vagyok, jól vagyok!«, de nem volt annyira tiszta még a tekintete" - emlékezett vissza Curtis

"Egy dolog világos a történtek után. Ez nemcsak egy műsor, hanem egy kőkemény bokszmeccs, ahol az emberek szervezete ki van téve egy olyan stressznek, amiben még soha nem volt. Ez nem játék, ez veszélyes. Nem véletlen voltak előzetes orvosi vizsgálatok és a felkészülés" - zárta mondandóját.