Szórakoztató műsor

Pofonok völgye! Szabados Ági: „Veca mindkét kontaktlencsém kiütötte”

2023.11.21. I 15:30
A csinos műsorvezető gyorsan leszögezte, nem ezen ment el a meccse.

Szabados Ági és Janicsák Veca is összecsaptak a Sztárbox vasárnapi adásában, ami utóbbi pontozásos győzelmével ért véget. Mind a kommentátorok, mind a Reggeli műsorvezetői kijelentették, az egyik legszínvonalasabb meccset láthatták a nézők. Szabados is szentelt néhány sort a meccsnek közösségi oldalán.

„Azt hiszem, sokat nyertem ezzel az egésszel, mégha a végén nem is az én kezem emelték a magasba. Megterhelő fél éven vagyok túl, mindent, amit csak tudtam, beletettem a felkészülésbe, és sok lemondással járt. Tegnap Veca a bírók szerint jobb volt nálam, ezért ezúton is gratulálok neki! Hajrá a folytatásban, kőkemény csaj vagy, le a kalappal! 

Ennyit tudtam hozni, de úgy érzem, emelt fővel távozhatok. Annak örülök, hogy boldogan, mosolyogva és nulla félelemérzettel szálltam ringbe tegnap. Élveztem a boxot. A végén mondjuk már kevésbé voltam önfeledt, mert rettenetesen elfáradtam, és Veca mindkét kontaktlencsém kiütötte a harmadik menetben, szóval vakon mentem be, de persze nem ezen múlt” –írta a műsorvezető, aki hozzátette, hogy rengeteget tanult edzőjétől.