Párkapcsolat

Kucsera Gábor végleg lemondott a házasságáról

2023.11.21. I 12:20
Hivatalosan is beadta a válópert Tápai Szabina és Kucsera Gábor.

Tíz év után döntött a válás mellett Tápai Szabina és Kucsera Gábor, mivel az egykori kajakozó hűtlen volt feleségéhez. Mára csillapodtak a kedélyek és három közös gyerekük miatt igyekeznek egy békés kapcsolatot fenntartani.

Kucsera Gábor a Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát! győztese lett Tóth Dávid oldalán, de mint meséli, sokkal többet nyert a pénznél. "Teljesen új Kucsi jött vissza Mexikóból és Guatemalából. Tudatosabb lettem, felelősségteljesebb, viszont a bohóság és a jókedv, az öröm, ami régen is jellemzett, visszajött. Korábban sokszor voltam a saját magam ellensége, a dolgaim miattam nem mentek, miközben másban kerestem a hibát. Ebben is nagy fejlődésen mentem keresztül" - mesélte.

Szükségem volt erre a műsorra. Érzelmi hullámok még Szabina felé is voltak, és kellett, hogy lezongorázzam magamban ezt az egész helyzetet. Nyilván a forgatás elején volt nehéz, de aztán Guatemalában történt meg, amikor egyedül kellett játszanunk, hogy valami kattant bennem, és ott tudtam letenni ezt az egészet" – emlékezett vissza a volt sportoló, aki úgy érzi, most már képes teljesen új életet kezdeni.

"Amikor megnyertük, ott éreztem azt, hogy megkönnyebbült a lelkem és a szívem, és azt a csomagot, amit vittem évek óta, a feszültséget, a fájdalmat, ami bennem volt, kiadtam, elengedtem" - tette hozzá a Blikknek.