Párkapcsolat

Házassági évforduló! Fésűs Nelly: „Sokan nem hittek bennünk”

2023.11.21. I 18:45
Le sem tagadhatná, mennyire boldogok együtt Vajtó Lajossal.

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos négy évvel ezelőtt titokban összekötötték az életüket, és azóta is boldog házasságban élnek. Egy évvel ezelőtt pedig boldogan mutatták meg, sikerült megvenniük álomotthonukat. 

Lajosról korábban is tudni lehetett, valójában sosem volt házasságpárti, de győzött a szerelem. „Mindenki tudja, hogy mi évődünk Nellyvel állandóan. Én mindig ellene voltam a házasságnak, csak egyszer neki örömet akartam szerezni. Mindig azt szoktam mondani, amikor bemutatom, hogy a mostani feleségem”nyilatkozta év elején Vajtó, aki természetesen nem bánja, hogy feleségének szólíthatja a színésznőt. 

Nelly most megható sorokat írt Instagram-oldalára, ugyanis éppen évfordulót ünnepelnek. „13 évvel ezelőtt ez volt az a fotó, amin nyilvánosan felvállaltuk a kapcsolatunkat. Azóta rengeteg minden történt. Született egy kislányunk, összeházasodtunk… Sokan nem hittek bennünk, de mi tudtuk, éreztük. Az idő minket igazolt” – olvasható a 13 éves kép mellett, a bejegyzéshez pedig rengeteg gratuláló komment érkezett.