Magazin

Gasztronómia! Csirkés büféláncot indított L.L. Junior

2023.11.21. I 16:35
A rappernél 1990 forintba kerül a legolcsóbb szendvics.

Budapesti bevásárlóközpontok parkolóiban nyitott büféket L.L. Junior, aki már a nyáron pedzegette, hogy ha egyszer véget ér a válópere, nekifut élete legnagyobb horderejű beruházásának, amelynek nem lesz köze a zenéléshez – írja a Bors.

A lap szerint a vállalkozás hivatalosan múlt pénteken indult el, és a Happy Pipi névre hallgató láncnak van már büfékocsija a Rózsadomb centernél, a Savoya parkban, a Pólus centernél és a Váci úti Tesconál is.

A zenész sokat költ reklámra is, az Instagramon már Berki Mazsi, Hajdú Péter és Curtis is hirdette szendvicseit, amelyek közül a legolcsóbb tíz forint híján kétezer forintba kerül, a legkisebb menüért pedig 3090 forintot kell kifizetni. Az énekes állítása szerint ez azért van, mert az ő csirkéi olyan minőséget képviselnek, amilyet a többiek nem tudnak.

„A zenélés az egyik legfontosabb dolog az életemben, de nem a legfontosabb. Mellette az üzleti életben is komoly nyomot szeretnék hagyni, ezért az energiáim jó részét most arra fordítom" – mondta korábban a Borsnak.