Magazin

Megteheti és megérdemli! Szoboszlai Dominik milliókat költött egy luxusórára

2023.11.20. I 11:15
A Liverpool és a magyar válogatott futballcsillaga ismét bebizonyította, hogy nem csak a pályán, hanem az extravagáns életstílusban is élen jár. 
Szoboszlai Dominik – aki vasárnap két góllal segítette a válogatottat Montenegró 3-1-es legyőzésében – nem csak a pályán, hanem azon kívül is egyre inkább felhívja magára a figyelmet. Most valami egészen különlegessel rukkolt elő. Szoboszlai egy olyan órát viselt, amelyet általában csak a legnagyobb hollywoodi sztárok vagy a dúsgazdag üzletemberek csuklóján szoktunk látni.

A választása nem más, mint egy svájci luxusmárka, a Patek Philippe. Szoboszlai nem is akármilyen modellt választott: az Aquanaut típust, amely a design világában számtalan variációban elérhető. Még az „olcsóbb” verziók is több millió forintos árcédulával rendelkeznek, ami jelentős kiadást jelent a legtöbb vásárló számára.

A Dominik által választott modell, a 5167R-001, egy igazi luxusdarab – írta a velvet.hu. Ez az úgynevezett csokoládé-számlapos, 18 karátos rózsaarany tokos, kaucsukszíjas óra nem csak a szemnek, hanem a pénztárcának is igazi kihívás. Jelenlegi piaci ára a használtóra-kereskedelem egyik legnagyobb portálján, a Chrono24-en 29 és 35 millió forint között mozog, állapottól függően.